Què fem

Sergi Gómez Academy és una escola de futbol creada per l’actual jugador del Sevilla F.C Sergi Gómez, que desenvolupa tres esdeveniments l’any a les instal·lacions esportives de Sant Cebrià de Vallalta. 

Sergi Gómez Academy va acompanyada d’una metodologia educativa i futbolística que la converteix en un projecte únic. 

L’infant o adolescent viu una experiència enriquidora i única a través de la diversió i la pràctica esportiva. SGA crea un context que ajuda a la optimització de l’ésser humà esportista, fomentant la seva autonomia i respectant la seva individualitat. El focus està en el jugador, ell és el protagonista del seu procés. Es pretén potenciar la seva creativitat i  desenvolupar l’adaptació de les seves estructures: condicional, cognitiva, coordinativa, socioafectiva, emocional i mental. 

La base de l’aprenentatge durant les jornades és la diversió, el fet que l’esportista gaudeixi durant els exercicis afavoreix a la seva concentració, comprensió i assimilació dels continguts que es treballen, tant a nivell futbolístic, educatiu i social. 

Creiem fermament en que l’educació en valors i la millora futbolística no són exclusius, tot el contrari, han d’anar acompanyats sempre. L’esport permet l’aprenentatge de valors, millora l’autoestima, comportaments i proporciona habilitats als joves per gestionar els conflictes i reptes del seu dia a dia. El programa de SGA promou el treball en valors a través l’esport, facilitant la inclusió d’infants i joves a la societat i el seu desenvolupament personal.

EDICIONS ANTERIORS:

Campus Nadal 2021- 2022

Campus Nadal 2020-2021

CAMPUS ESTIU 2020-2021

Campus Nadal 2019-2020

Campus Estiu 2020

JORNADES SETMANA SANTA 2020 (suspeses per covid)

PRÒXIMAMENT:

Campus estiu 2022